V NEDĚLI 21.4.2024 SE NA VÁS BUDU TĚŠIT V JARNÍM KURZU VAŘENÍ PLNÉM ZELENÉHO PLEVELE.
VÍCE INFORMACÍ V ZÁLOŽCE " KURZY VAŘENÍ" :-))
Pá.19.4.2024
Cibulačka s rýžovým mlékem, semínka
Cizrna ala kuře na paprice, jáhly s quinoou (6)
DEZERT: HRUŠOVÝ KOLÁČ SE SKOŘICOVOU DROBENKOU
( špaldová a ovesná mouka, slunečnicová mouka, olej, rýžový sirup, prášek do pečiva bez fosfátů, hrušky, skořice, rýžová mouka, kokosový olej)
Alergen 1
Po.22.4.2024
Kedlubnová krémová s pažitkou
Hrachová kaše, mrkvové "párečky" v medovo-hořčičné zálivce, bulgur (1,10)
Út.23.4.2024
Cizrnová s mrkví a indickým kořením
Pečené cukety plněné zeleninou,rýží a tempehem, rýžová kaše se sezamovým semínkem (6,11)
St.24.4.2024
Čočková (9)
Brokolicové pesto se slunečnicovými semínky, těstoviny, kešu parmazán, rukola (1,8)
Čt.25.4.2024
Krémová z podzimní zeleniny, semínka (9)
Hlívový guláš s červenou fazolí, pohankovo-mrkvové placky
Pá.26.4.2024
Kapustová s řepou a vločkami
Červená čočka s uzenou paprikou a kousky zeleniny, jáhlové kostky se lněným semínkem a grilovacím kořením
DEZERT: MÍŠA ŘEZ
(špaldová mouka, karob, rýžový sirup, olej, prášek do pečiva bez fosfátů, bílé tofu, javorový sirup, rýžová smetana, vanilkový pudink,citrónová šťáva, kokosový olej, datlový sirup)
Změna jídelníčku vyhrazena
Jídlo spotřebujte nejlépe ihned, nejpozději do 14hod.v den dodání, zachová si svou čerstvost a výživné látky.
Případné alergeny obsažené v jídle naleznete za jeho popisem na daný den.
Seznam alergenů:
1 - lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
2 - korýši
3 - vejce
4 - ryby
5 - arašídy
6 - sója - sójové boby
7 - mléko
8 - skořápkové plody - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
9 - celer
10 - hořčice
11 - sezam - sezamová semena
12 - oxid siřičitý a siřičitany - E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228
13 - vlčí bob - lupina
14 - měkkýši